Werkzaamheden

Schilderwerk

schilderenniels2Schilderwerk is het visitekaartje van een woning, ook van uw woning. Goed onderhouden schilderwerk is niet alleen mooi, maar ook belangrijk voor het behoud van uw woning. Uiteraard geldt dit ook voor een kantoorpand. Ik lever binnen- en buitenschilderwerk van hoge kwaliteit. Ik beschik over een gedegen vakopleiding, Bescherming & Afwerkingstechnieken aan het Sint Lucas te Boxtel. Ik zorg voor een uitstekende voorbehandeling door middel van goede beglazingskit en afdichting van diverse naden en kieren, zodat vocht geen kans krijgt om hout aan te tasten. Hierdoor beperk je onder andere de kans op houtrot. Een goede voorbehandeling zorgt voor een goed behoud van het verf systeem.

Goed en strak schilderwerk is het behoud en aanzien van uw woning. Ik werk uitsluitend professionele materialen, omdat uw woning het beste verdient. Binnen maak ik uiteraard gebruik van watergedragen verf. 

Voor elke schildersklus bent u bij mij aan het juiste adres. Samen met u bekijk ik wat er precies gedaan moet worden. Is er achterstallig onderhoud waardoor we een verf systeem compleet opnieuw moeten opbouwen of is een eenvoudige onderhoudsbeurt voldoende om uw woning er weer zo goed als nieuw uit te laten zien?

Om een mooi en goede onderhouden woning er ook mooi uit te laten zien in de toekomst, adviseer ik elke 5 jaar het buiten schilderwerk te laten bijhouden. 

Is uw woning ouder als 2 jaar, dan heeft u recht op een verlaagd BTW-tarief het gehele jaar door. Deze is dan 6% i.p.v. 21%. Een besparing van 15% op de rekening van uw schilderwerk.

Houtrot reparatie

Houtrot is een veel voorkomend probleem. Ik beschik over de nodige ervaring om houtrot te repareren. Heeft u problemen met houtrot, vraag bij mij dan vrijblijvend een offerte aan.

Wandafwerking / behang

Zoals ik eerder vermeld heb, behoort behangen ook tot mijn werkzaamheden. Of het nu gaat om vliesbehang of glasvezel etc., ik zorg ervoor dat uw behang strak en naadloos geplakt wordt. Vragen? Neem gerust contact met mij op.

logo

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak of bel 06 - 19 17 55 55